Seneste kommentarer

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   19 timer 50 minutter siden

  Hej Martin. Tv4ever er et rigtig fint program, som jeg bruger rigtig meget. Og imponerende, du gider blive ved med at udvikle på det.

  Jeg har en idé til en funktion, som jeg nogle gange savner. Når jeg timer nogle optagelser, så forsvinder alle indstillinger, når jeg lukker Chrome eller computeren ned.

  Måske er det muligt at lave en funktion, hvor man kan vælge at gemme de timede optagelser, så man fx kan sætte timeren til at optage udsendelser dagen efter, men alligevel lukke alt ned i mellemtiden. Programmet virker fremragende, som det er, så det er blot et forslag.

  VH. Palle

 • Svar på: Nyt i TV4ever   3 dage 22 timer siden

  Desværre er streamingdata fra urplay.se krypteret, så pt. er der desværre ingen mulighed for TV4ever at optage deres programmer. Jeg håber på et tidspunkt at gøre det muligt.

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   3 dage 23 timer siden

  Tak for scriptet som kopierer til MP4 og samtidigt indbrænder undertekster hvis de findes. Det virker fint, har lige testet. Hvis man ikke synes at de oprindelige filer skal slettes, kan man fjerne linjerne med del eller indsætte REM  foran så de ikke udføres. Hvis man fx kommer til at afbryde ffmpeg mens der konverteres, vil filerne nemlig blive slettet :-)

 • Svar på: Nyt i TV4ever   4 dage 13 timer siden

  Skulle vara toppen att kunna spela in från urplay.se som har många bra dokumetärer!

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   5 dage 9 timer siden

  Jeg bruger en simpel batfil og ffmpeg til konvertering. Virker ikke, hvis der er mellemrum i filnavn eller sti, men det er der jo aldrig ved download fra dr.dk/tv.
  Jeg bruger en statisk kompileret version af ffmpeg på en ekstern disk, men du kan selvfølgelig indsætte den fulde sti til din installerede version.

  for %%a in (*.ts) do (
  if exist %%~na.srt (
  ffmpeg -i %%a -f srt -i %%~na.srt -acodec copy -bsf:a aac_adtstoasc -vcodec copy -c:s mov_text %%~na.mp4 -loglevel 8
  del %%a & del %%~na.srt
  ) else (
  ffmpeg -i %%a -acodec copy -bsf:a aac_adtstoasc -vcodec copy %%~na.mp4 -loglevel 8
  del %%a
  ) )
  exit

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   6 dage 8 minutter siden

  Jeg har uploadet en ny beta hvor du i indstillingerne kan vælge at få vist knapper med begge slags undertekster samt vælge om tags skal strippes fra underteksterne, fx. <cyan> mv. Desuden bliver linjer uden tidskoder automatisk fjernet fra underteksterne, dvs. at fx de nævnte NOTES ikke kommer med. Jeg har ikke kunnet finde et eksempel hvor der er en tidskode med 10:00:00,000. Hvis du finder en, må du godt give besked.

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.