Seneste kommentarer

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   1 uge 1 dag siden
  Lyd

  Hej Martin og tak for et hurtigt svar :)
  Lyden er også markant lavere på mine andre computere i forhold til andre film, men på computerne kan man skrue så meget op at det ikke er et problem der.
  Hvis ikke det er muligt i TV4ever, så er problemet heller ikke større end at jeg kan skrue op for lyde med andre programmer som du også skriver.

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   1 uge 1 dag siden

  Jeg har aldrig haft problemer med lydstyrken på optagelser fra DR. Kunne det tænkes at være noget med din tablet? Prøv om det også gælder andre videoer, fx som du ser online. Det er ikke teknisk muligt for TV4ever at gøre noget ved lydstyrken, men du kan gøre det med ffmpeg, som er en ren schweizerkniv af video- og lydfunktioner. Prøv at læse her: http://breakthebit.org/post/53570840966/how-to-increase-volume-in-a-vide...

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   1 uge 2 dage siden
  Lyd

  Tusinde tak for TV4ever, det er en kæmpe hjælp for os danskere i udlandet med dårlige netforbindelser !!!

  De optagelser jeg henter ned fra DR har en meget lav lyd. Så lav at jeg næsten ikke kan høre noget på min tablet, selvom der er skruet op på MAX. Vil det være muligt med en funktion der forstærker lyden ???

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   1 uge 6 dage siden

  Viafree har indført kryptering, derfor virker det ikke. Men jeg har kodet en løsning som jeg er ved at teste. Regner med at udgive en opdateret version i løbet af weekenden.

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   2 uger 4 dage siden

  Nu prøvede jeg lige igen, og du har ret, de egentlige episoder af sæsong 4 kan ikke ses direkte. Jeg prøvede med de små "mellemepisoder" for sæson 4 (http://skam.p3.no/sesong/4/) som virker ok.

  Årsagen er at NRK for sæsong 4 bruger en anden udbyder, nemlig QBrick i stedet for Akaimai, og deres regionsblokering virker på en anden måde.

  Heldigvis kan du stadig optage sæsong 4!

  Måske er der en mulighed for direkte visning igen senere idet jeg har nogle ideer der skal prøves på et tidspunkt.

 • Svar på: Optag let fra DR med TV4ever   2 uger 4 dage siden

  Hej igen Martin

  Det virker heller ikke hjemme på privaten. Skal jeg forstå det sådan, at du kan afspille alle afsnit i sæson 4 uden problemer?

  Vh. Martin

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.