Seneste kommentarer

 • Svar på: Disneys juleshow   2 dage 1 time siden

  Jeg optog det dengang og har det stadigvæk. Jeg fandt dog efterfølgende nogle bamser inde på https://merchshark.dk/ som jeg har haft siden.

 • Svar på: Om PewDiePie, papirhad og onlinehad   2 dage 1 time siden

  God artikel! Pewdiepie går nogle gange over linjen, men du kan finde en masse jokes og memes inde på https://www.vitser-jokes.dk/ som kan bruges i mod ham ;)

 • Svar på: Bedste billige bærbare til studier   2 dage 6 timer siden

  Overvej noget ekstra udstyr til gamer bærbaren, som en gamer mus eller headset, og hvis han gamer meget kan du måske endda overveje at købe nogle gamer briller, så hans øjne ikke tager skade. Fandt selv nogle gode på https://gamergaragen.dk

 • Svar på: Nyt i TV4ever   1 uge 1 dag siden

  optager 'vælg ny udsendelse' reagerer ikke og REC blir ikke rød når jeg vil optage fx TV avisen fra i går.
  Fungerede upåklageligt for et par dage siden

 • Svar på: TV4ever opdateret   1 måned 10 timer siden

  ts->mp4:

  Let metode, Avidemux: https://oqipo.dk/saadan-klipper-du-en-videooptagelse-til

  Som kommandolinje på en Windows med ffmpeg installeret, grov idé: "C:\Program Files (x86)\WinFF\ffmpeg.exe" -y -i "E:\gammelt\boksebrag.ts" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc  "E:\gammelt\boksebrag.mp4"

  Du kender måske ffmpeg fra https://oqipo.dk/sadan-optager-du-tv-med-ffmpeg

  Vi drømmer om at bygge ffmpeg ind i TV4ever. Men det tager formentlig 50 timer som ingen endnu har meldt sig som sponsorer af.

 • Svar på: TV4ever opdateret   1 måned 11 timer siden

  Kan se din pointe med den dobbelt kassebåndoptager, og har nu en ide om hvad denne (iøvrigt fantastiske app) egentlig gør... Men uden det skal gå op i for meget ordspil og leg med ord, så er kopiering af bånd, bøger osv. stadig blot kopier, og ja man må vidst godt kopiere en cd eller DVD film man har købt til privatbrug, men når det kommer til kopiering af videoer fra f.eks TV 2 PLAY, så er vi vel derude hvor det juridisk set er ulovligt, i er vel bekendte med copyright loven?

  - Ikke at jeg giver to potter pis for hverken lov, jura, tredjeparts indhold ELLER copyright, hvad end det så gælder downloading, kopiering eller optagning af videoer, jeg er overtræder ALLE love / regler iht. downloading af videoer på nettet, bare jeg får de videoer jeg vil have fingre i...!

  Så det ikke fordi jeg har nogle skrupler hvad det angår, kan bare godt lide at vide hvordan diverse hjælpe værktøjer til hentning af videoer, rent faktisk hænger sammen, da jeg selv har stor passion for emnet. Men vil egentlig gerne tilslutte mig din egen definering af TV4ever, og blot se det som den moderne tids svar på en videooptager (godt formuleret)

  - Nåh, nok om det, vil høre om noget helt andet... Ville høre om der evt. er nogle muligheder eller snedige tricks i TV4ever, for at ændre kommando scripted til at kopiere til .mp4 i stedet for .ts ?

  Jeg har en kanal på YouTube www.youtube.com/JunkiesTube som jeg tit redigere Promo, Trailer og Bokse video til, og meget af video materialet jeg bruger er hentet fra nettet, men de fleste redigerings programmer er ikke særlig modtagelig for .ts filer især ikke .mkv, så tænkte om der var en mere omstændig måde TV4ever kan tvinges til, at ændre formattet eller bare containeren så formattet teknisk set er uændret...?

  Ps. Hvis du evt. ligger inde med nogle gode fifs til, at hente videoer på nettet, hvad end det så er tips til software eller manuel hentning ,så er jeg meget interesseret :)

  Mvh. Ronnie

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.