Bryllupskaos

Bryllupskaos (stream/optag) (7,0 IMDB). Der er lette og ofte vederkvægende grin i stereotyper: jyder-københavnere, mænd-kvinder, ateister-troende. Nogle gange er grinene også lidt forbudte:  danskere-arabere, danskere-franskmænd, franskmænd-arabere, franskmænd-jøder, franskmænd-asiater.

I Bryllupskaos kan alle større etniske grupper i Frankrig mødes med (sjove, måske korrekte) fordomme og ende i en velbelyst, didaktisk og lykkelig slutning, der giver håb for samfundet og menneskeheden. En slutning hvor alle figurer - og de fleste tilskuere - har lært deres lektie, set forbi stereotyper og nydt skuespillernes skønhed og arbejdsfrihed.

Fast-paced and well-acted family comedy siger at etnisk forviklingskomedie har sin egen genre i Frankrig og at Bryllupskaos er en strålende og seværdig film.

Humørforladte Martin fra Sverige er vred på filmen. Hvilket vel også taler til filmens fordel.

Stereotyp-humor er en let genre, ligesom "Sej panser, der går dine egne veje og er ligeglad med hvad chefen siger" er en let genre. Men derfor behøver film i genren ikke at være dårlige.

Bare lette anretninger.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.