Flip & Flop - Mission: Umulig

Flip & Flop - Mission: Umulig (stream/optag) (6,6 IMDB). Da jeg var barn købte jeg med fornøjelse Flip&Flop tegneserier (brugt) for mine lommepenge. Det have et par gode følger.

Jeg lærte mig selv at tegne mænd med store næser, bidske hunde, elefanter og krokodiller og uhyrer ved at lægge madpapir over tegningerne.

Jeg kom også tæt på at få en komplet samling af første danske serie. Men jeg fik aldrig fat i to af de sjældne albums. Og det har nok været medvirkende til at jeg siden aldrig har samlet på noget fysisk (jeg har en del komplette digitale samlinger, fx. SKAM, Matador og masser af andre film, tv-serier og bøger). Men skidt med det. Tegneserier skal være i umulig god stand for at være penge værd og mine har været det meste af boligblokken igennem i sin tid.

Jeg lærte at der er forskel på gode og dårlige historier. Flip&Flop er sjovt tegnet. Men efterhånden som jeg begyndte at læse bedre historier, syntes jeg at Flip&Flop-historierne haltede mere og mere. Til sidst fandt kun Mission modgift i Pestlandia og Gak Gak Gade 13 (ikke Flip og Flop, men samme tegner) nåde for mine øjne.

Og nu er der en computeranimeret film. Jeg kommer ikke selv til at se den eller udsætte mine børn for den. Filmen er ikke god. Men nostalgikerne på DRs hjemmeside, Facebook (tsk tsk), er dog tilfredse.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.