Kamera tager billede af stjernehimlen

Nyt fjernbetjent fotostativ giver dig bedre billeder

Et fotostativ kan være tung, besværligt, men samtidig er det også en nødvendig del af fotoentusiastens oppakning, hvis du vil have de gode landskabsbilleder eller andre pletskud.

Et tungt fotostativ er især irriterende, når du skal pakke en let taske til ferien, hvor overflødig vægt besværliggør flyturen eller ryggen på vandreturen.

Med Digital FOTOs nye fjernbetjente fotostativ, sparer du dig selv for en masse besvær og får derudover et væld af muligheder for spændende og gode billeder med stativet.

Det fjernbetjente fotostativ kan både bruges til mobilen, actionkameraet og lettere kameraudstyr.

Fjernbetjent fotostativ giver stabile billeder

Fototstativet kommer med en bred fod, der gør det perfekt som bordstativ.

Stativet behøver dog ikke stå på et bord, det kan sagtens også sættes på stranden, i græsset eller andre steder, hvor du har fundet et godt motiv.

Stativet gør det muligt at tage billeder i svagt lys med en længere lukkertid og er suveræn til timelapse-optagelser med telefonen.

Stativet passer perfekt til din telefon, dit actionkamera og den lette kameraudrustning.

Derudover er stativet nemt at folde sammen og putte i tasken. Endelig vejer det kun 650 gram, så du kan roligt pakke det i tasken til ferien.

Få kameratelefonen op i højden

Det er rart, hvis du kan hæve telefonen op over græsset eller sandet. På den måde kan du tage endnu flottere billeder med din telefon.

Med det fjernbetjente fotostativ skal du blot skrue bordstativet sammen med den medfølgende stang, som giver stativet en højde på 150 centimer. Nu behøver du ikke lade dig begrænse af generende elementer tæt ved jorden.

Er du mere til en selfie med familien, skruer du blot stangen af foden, og bruger den som selfiestang. Det er også smart, hvis du vil fange vinkler med actionkameraet eller telefonen, som du ikke så let kan komme til.

Bluetooth sikrer at alle kommer med

Når du bruger selfiestangen behøver du ikke være nervøs for, at der er plads til alle i billedet. Du kan nemlig styre udløseren med den medfølgende bluetooth fjernbetjening.

På den måde kan du være tage helt rolige selfies eller lade fotostativet stå længere væk, så du er helt sikker på, at alle kommer med på billedet.

Stativet passer bedst til lettere kameraudstyr, som telefonen, kompaktkameraer og dine actionkameraer. Netop til telefonen medfølger også en universal telefonholder, som passer til alle telefoner.

Du får også et universelt kuglehoved

Fotostativet kommer med et smart og alsidigt kuglehoved, som giver dig uanede muligheder for at sætte din telefon eller lille kamera i den bedste position.

Når du bruger bordfoden eller selfiestangen har du mulighed for at bruge det medfølgende kuglehoved.

Du kan også skrue kuglehovedet af og bruge det på dine andre stativer. Det passer nemlig til langt de fleste kameraer. På den måde kan du også opgradere et gammelt kamerastativ, der er besværligt at indstille uden et godt kuglehoved.

Photocredit: Ben Collins / Unsplash.com

Skriv et svar